Συχνής αντικατάστασης υδρογέλης

BiOWave 1-DAY

 

 

 

Βιομιμητικοί ημερήσιοι φακοί επαφής ασφαιρικής κατασκευής.

 

Ο υγιέστερος και πιο άνετος τρόπος χρήσης φάκων επαφής. Η καθημερινή αντικατάσταση των φακών ελαχιστοποιεί φαινόμενα που σχετίζονται με δυσανεξίες και ερεθισμούς εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη άνεση και οφθαλμική υγεία. Με φίλτρο προστασίας UV-Class II, που εμποδίζει περισσότερο από το 82% των ηλιακών ακτίνων UVA και 97% των UVB.

Οι Biowave κατασκευάζονται από βιομιμητικό μη ιονικό υλικό, με ένα μοναδικό πολυ-ασφαιρικό σχεδιασμό, που διορθώνει τις οπτικές εκτροπές και βελτιστοποιεί την οπτική οξύτητα σε όλο το εύρος των διοπτριών.

Η ασφαιρική οπτική παρέχει στους χρήστες καθαρότερη όραση υπό όλες τις συνθήκες, εξαίρετη όραση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αυξημένη ευκρίνεια στο contrast.

Το βιοσυμβατό υλικό του, μιμείται τις ιδιότητες της βλεννίνης, της φυσικής ενυδατικής ουσίας του ανθρώπινου σώματος. Είναι υλικό με μοναδικές ιδιότητες δέσμευσης του νερού, τεχνολογία AQUAGRIPTM που αντιστέκεται στην αφυδάτωση και βελτιώνει την ικανότητα διαβροχής της επιφάνειας του φακού.

Ωφέλη: παρατεταμένος, πιο άνετος και πιο ασφαλής χρόνος χρήσης καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας. Μοναδική οφθαλμική άνεση. Ιδανική αποδοχή από το μάτι.

 

 

 

  

Τεχνικά χαρακτηριστικά :

   Υλικά

   42% hioxifilcon A, 58% νερό

   Βασική καμπύλη     

    8,70mm

   Διάμετρος

   14,20mm

   Διοπτρίες

   +6,00SD έως -10,00SD

   Διαπερατότητα οξυγόνου

    25.38 x 10-11 (cm2/sec) [(ml O2/(ml x mmHg)]

   Κεντρικό πάχος

    0,08mm

   Ultra Violet     UV-Class II
   Χρήση    Ημερήσια

   Συσκευασία

   10 ή 30 φακοί ανά κουτί