Αρχική

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Depositphotos 9776082 xs

Φακοί επαφής

Όλοι οι τύποι μαλακών φακών επαφής για κάθε πρόβλημα όρασης από υδρόφιλα υλικά τελευταίας τεχνολογίας. Μοναδική οφθαλμική άνεση μέσω του σχεδιασμού κατασκευής.Περισσότερα...
Depositphotos 20046339 xs

Καθαρισμός και ενυδάτωση

Υψηλή προστασία και φροντίδα για τα ευαίσθητα μάτια. Περισσότερα...
contentlens

Εξατομικευμένοι φακοί επαφής

Κατασκευασμένοι εξ ολοκλήρου με ειδικό ατομικό σχεδιασμό. Φακοί επαφής για ασυνήθιστες παραμέτρους και πολύ υψηλές δυνάμεις. Προσθετικοί με λευκή ή μαύρη κόρη και προσομοίωση ίριδας. Περισσότερα...

VisionCare

Η VISIONCARE ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1986.
Είναι επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα με βραβείο Silver Distributor Status Award για το 2014, της κατ'επανάληψη βραβευμένης για την καινοτομία της στην κατασκευή φακών επαφής Ultravision.
Η δραστηριότητα μας αφορά αποκλειστικά τη διάθεση φακών επαφής και διαλυμάτων για τον καθαρισμό και τη φροντίδα τους.
Έχουμε την τεχνογνωσία για να παρέχουμε ολοκληρωμένη επιστημονική και τεχνική υποστήριξη και συνεργαζόμαστε με ειδικούς εφαρμοστές φακών επαφής σε όλη την επικράτεια.
Με φακούς επαφής μοναδικού σχεδιασμού και κατοχυρωμένης τεχνολογίας και προϊόντα για τη φροντίδα τους που παράγονται με τους πλέον εξελιγμένους τύπους τελευταίας γενεάς, δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα όρασης .
Διαθέτουμε όλους τους τύπους μαλακών φακών επαφής, όμως έχουμε τη μοναδική δυνατότητα κατασκευής και εξατομικευμένων φακών επαφής με ειδικές παραμέτρους για πολύ ιδιαίτερες συνταγές ή για αισθητικές παρεμβάσεις.
Όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση ποιότητας ISO και CE.
Στόχος μας είναι η προώθηση προϊόντων υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας στην ελληνική αγορά.

circlegreenΚάνουμε εμείς τη μετατροπή για σας και σας προμηθεύουμε με τους φακούς επαφής που χρειάζεστε. Απλά δώστε μας τα παρακάτω:

- Συνταγή γυαλιών
- Κερατομετρήσεις
- Οριζόντια ορατή διάμετρο ίριδας

maplink

astigmatismos

ipsilimiopia

presviopia

Δυνατότητα κατασκευής φακών επαφής για οποιαδήποτε συνταγή χωρίς όρια.