BiOWAVE TORIC

 

 

 

 

Μηνιαίοι ασφαιρικοί, αστιγματικοί φακοί επαφής από βιομιμητικά υλικά.

 

 

Οι BIOWave toric κατασκευάζονται από βιομιμητικό μη ιονικό υλικό, με ένα μοναδικό πολυ-ασφαιρικό σχεδιασμό, που διορθώνει τις οπτικές εκτροπές και βελτιστοποιεί την οπτική οξύτητα σε όλο το εύρος των διοπτριών.

Η ασφαιρική οπτική παρέχει στους χρήστες καθαρότερη όραση υπό όλες τις συνθήκες, εξαίρετη όραση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, αυξημένη ευκρίνεια στο contrast.

Περιφερειακή σχεδίαση και σχεδίαση άκρων TruformTM για εξαιρετική άνεση, εύκολη εφαρμογή και χειρισμό αλλά και βελτιωμένη αντοχή στα σκισίματα. Τα οφέλη της βιοσυμβατότητας, της εξαιρετικής άνεσης και του αυξημένου χρόνου χρήσης, της βελτιωμένης οφθαλμικής υγείας και της άριστης οπτικής οξύτητας, καθιστούν τους BiOWave T την ιδανική λύση για τους πιο απαιτητικούς εφαρμοστές και χρήστες.

  • Το βιοσυμβατό υλικό του, μιμείται τις ιδιότητες της βλεννίνης, της φυσικής ενυδατικής ουσίας του ανθρώπινου σώματος. Είναι υλικό με μοναδικές ιδιότητες δέσμευσης του νερού, τεχνολογία AQUAGRIP, που αντιστέκεται στην αφυδάτωση και βελτιώνει την ικανότητα διαβροχής της επιφάνειας του φακού.

  • Ο κατοχυρωμένος τορικός σχεδιασμός του BIOWave Toric παρέχει στους ασθενείς με αστιγματισμό όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας AQUAGRIP, βοηθά στη μεταφορά οξυγόνου στον κερατοειδή και επιτρέπει εξαιρετική απόδοση στην όραση, μακροπρόθεσμη άνεση και βελτιωμένη οφθαλμική υγεία.

                                                                                                            

Τεχνικά χαρακτηριστικά :

   Υλικά κατασκευής  

    43%  hioxifilcon A ,    57%  H2O

   Βασική καμπύλη

    8,70mm

   Διάμετρος

    14,50mm

   Διοπτρίες

    BVP    -8,00  έως   +4,00

    CYL    -0,75  έως   -2,25  ανά  0,50

    AXIS   ανά   10ο

   Σήμανση

    Μοναδική γραμμή ένδειξης στην 6η ώρα

   Κεντρικό πάχος

    0,09mm

   DK@35OC

    24,45 x10-11(cm2/sec)[(ml O2/ml x mmHg)]

   Απόχρωση

    Ελαφρά γαλάζια

   Αντικατάσταση

    Μηνιαία   για   καθημερινή   χρήση

   Συσκευασία

    3 φακοί ανά συσκευασία